Aina kuun viimeisenä perjantaina
25.5. / 29.6. / 27.7. / 31.8. / klo 17-20

  Disruption due to wind from 11PM EEST WED until 12:59AM EEST THU

  Issued:
  26. syyskuuta 2018 klo 14:47 (GMT)
  Expires:
  Sadetta
  Keskiviikko .. 100%
  Sadetta
  Aluksi ajoittaista sadetta. Alin lämpötila 6ºC.
  Puolipilvistä
  Huomenna .. 0%
  Puolipilvistä
  Enimmäkseen pilvistä ja tuulista. Ylin lämpötila 9ºC. Tuuli WNW, nopeus 30−50 km/h.
  Puolipilvistä
  Perjantai .. 10%
  Puolipilvistä
  Osittain pilvistä. Ehkä paikoittain huurretta. Ylin lämpötila 7ºC. Tuuli NNW, nopeus 15−30 km/h.
  Puolipilvistä
  Lauantai .. 10%
  Puolipilvistä
  Osittain pilvistä. Todennäköisesti laajalti huurretta. Ylin lämpötila 7ºC. Tuuli WNW, nopeus 10−15 km/h.
  Mahdollisesti sadetta
  Sunnuntai .. 60%
  Mahdollisesti sadetta
  Sadekuuroja. Ylin lämpötila 9ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 60%.
  Puolipilvistä
  Maanantai .. 20%
  Puolipilvistä
  Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila 10ºC. Tuuli WSW, nopeus 10−15 km/h.
[+]

Vesa Kontiainen on juvalainen keikkajärjestäjä, joka on järjestänyt keikkoja Etelä-Savoon ammattimaisesti vuodesta 1997 nykypäivään ja amatööripohjalta vuosina 1986 -1988. Nykyisin Kontiainen järjestää ohjelmaa 15 ravintolaan aina Keski-Suomessa sijaitsevaa Kylpylähotelli Peurunkaa myöten. Mikkelissä hän toimii JP-Ravintoloiden ohjelmapäällikkönä, samoin Varkauden Z-1:ssä, Savonlinnassa, Rantasalmella jne.

Kontiainen toimi Puustock-festivaalin festaripäällikkönä kaikkina yhdeksänä vuotena 2000-2008. Hän on toiminut kaikkiaan yli kahdessakymmenessä kesätapahtumassa promoottorina. Kesällä 2013 hän toimii Mikkeli Soikoon, Varkaus Pop ja Juva Rokkaa -tapahtumien promoottorina.

Hän on toiminut myös esimerkiksi Yön, Pate Mustajärven, Klamydian, Uniklubin ja Maija Vilkkumaan kiertuemanagerina, sekä ollen mukana myös Eppu Normaalin Ei sankariainesta -kiertueella keväällä 2005.

Vesa on kirjoittanut kirjat Popedasta, Yölinnusta, Poko Rekordsin historiasta ja yhteistyönä Honey Aaltosen ja Kjell Starckin kanssa Hurriganesista. Lisäkirjoja hän on luvannut kirjoittaa, jahka aikaa siihen löytyy riittävästi. Kontiainen on kirjoittanut urallaan yli 650 musajuttuja ja kirjoittaa nykyisinkin 20-30 lehtijuttua vuodessa.

Kontiainen on vetänyt lukuisia musa- ja rokkivisoja sekä oli yksi kysymysten laatijoista suomalaisen rockin Trivial Pursuit-pelissä, jota myytiin yli 25 000 kappaletta.

Kontiainen on ehtinyt olla aikoinaan myös keikkamyyjä. Hän möi aikoinaan Luonteri Surfin keikkoja 300 kpl sekä Natsipaskalle että Ne Luumäille hän ennätti myydä toistakymmentä keikkaa molemmille bändeille amatööripohjalta.

Lisäksi Kontiainen on toiminut myös juonto ja haastattelutehtävissä, mm. Jurassic Rockissa juontajana aina ensimmäisestä festivaalista vuodesta 2007 lähtien. Myös luentoja ja konsultointihommia musiikin saralta hän on tehnyt runsaasti.

Kontiainen on myös aktiivinen keräilijä. Häneltä löytyy noin 3500 kotimaista musiikkilehteä, kaikki suomeksi ilmestyneet musakirjat (joita on pitkälti toistatuhatta), keikkanauhoja n. 250 kpl, julkaisemattomia erilaisia taltiointeja dvd-muodossa n. 1600 tuntia ja noin 2600 keikkajulistetta. Cd-levyjä löytyy 5000 kappaletta ja muita levyjä 700 kpl sekä lukematon määrä kaikenlaista musatavaraa.

Vesan omin sanoin hän tekee vähän kaikkea mikä liittyy musiikkiin. Musiikki on ollut aina hänelle sydämen asia. -Viimeiset 16 vuotta se on ollut myös työ ja ammatti, mistä on syytä olla nöyrä ja kiitollinen, että saan tehdä duunia jota rakastan tehdä. Juvan Kaarihallilta on ollut pitkä, mutta antoisa matka suomalaiseen musabisnekseen. Siihen on kuulunut niin hyviä kuin huonojakin päiviä, Kontiainen summaa.