The location could not be found.
[+]

EPF OY ON MONESSA MUKANA

Event Production Finland Oy on itäsuomalainen tapahtumatuotantoyhtiö, jossa on mukana pitkän linjan tapahtumatuottajia. Yritys tuottaa kulttuuri-, vapaa-ajan ja yritystapahtumia sekä omana tuotantona että ostopalveluina. Yrityksen toimialaan kuuluu myös tapahtumatuotantoihin ja turvallisuuteen liittyvät koulutukset ja konsultaatiot. Tapahtumien ja konseptien kehittäminen ovat yrityksen vahvoja osaamisalueita. Yritys ei kilpaile olemassaolevien tapahtumien kanssa, vaan yrittää tuoda uusia näkökulmia ja teemoja paikalliseen tapahtuma- ja toimintaympäristöön. Tässä on lueteltu joitain EPF Oy:n järjestämiä tapahtumia ja kehittämiä konsepteja.

 • JääTori Mikkelin torilla

  EPF Oy on jo muutamana talvena toteuttanut koko perheen JääTori-luistelutapahtumien sarjan talvisella Mikkelin torilla. Sään sallimissa puitteissa joka lauantai tammi- ja helmikuussa on keskellä kaupunkia tarjolla luistelua, musiikkia ja kuumaa mehua. Yleisöluistelun lisäksi paikalliset urheiluseurat ovat esitelleet toimintaansa ja MAHL on järjestänyt suositus lammikkolätkäturnauksen. Ystävänpäivän luistelutapahtuma on järjestetty yhdessä Radio Mikkelin ja Mikkelin Kaupunkilehden kanssa.

  Katso kuvia JääTori-tapahtumista.

 • Uusi markkinointivideo Mikkelin torille

  EPF Oy:n vahvuutena ovat laajat ja toimivat yhteistyökumppaniverkostot. Tarvittaessa yritys toimii ns. kokoonjuoksijana ja kokoaa yhteisen asian tai teeman ympärille sitä lähellä olevia toimijoita. Esimerkkinä ko. toimintatavasta on Mikkelin torin uusi markkinointivideo, jolle oli tilausta. EPF Oy kokosi työryhmän, jossa oli edustus Mikkelin kaupungilta, torikauppiasyhdistyksestä ja matkailumarkkinoinnista vastaavasta Miset Oy:stä. EPF Oy tuotti videon ja sen toteutuksesta vastasi mainostoimisto Haaja.

  Katso Mikkelin torin uusi markkinointivideo.

 • Naisvuoren Klubi löysi kohdeyleisönsä

  Itäisen Suomen parhaimpiin keikkapaikkoihin lukeutuvalle, yli satavuotiaalle Naisvuoritalolle EPF Oy oli vuonna 2012 kehittämässä Naisvuoren Klubi -tapahtumakonseptia. Sekä yleisöltä että esiintyjiltä kehuja keränneiden klubi-iltojen takeena ovat olleet asiakasystävälliset, aikaiset esiintymisajat ja monipuolinen ohjelmisto. Kerran kuussa järjestetyissä Naisvuoren klubeissa ovat esiintyneet mm. Maarit ja Sami Hurmerinta, Sir Elwood duo, Agents, Edu Kettunen, Dave Lindholm ja Puppa J. Klubi-illat potkaisi käyntii Marko Haaviston ja Poutahaukkojen Badding-tribuutti ja tulossa ovat mm. Kauko Röyhkä narttuineen ja Olavi Uusivirta.

  Lue lisää Naisvuoren Klubeista ja katso kuvat.

 • PaukkulaFest juhli ikinuorta Paukkulaa

  EPF Oy tuotti toukokuussa PaukkulaFestin Suomen Nuoriso-opistolle Mikkelissä. Tapahtuma oli eräs 90-vuotisjuhlavuottaan viettävän Suomen Nuoriso-opiston juhlavuoden tapahtumista ja sen toteutuksessa olivat vahvasti mukana opiston nykyiset opiskelijat. PaukkulaFestin päätapahtuma oli kaikille avoin H.O.T-Rock. Ennen sitä festivaalin ohjelmassa oli mm. Magneettimies-dokumenttielokuva, joka kertoi nuorena kuolleen lauluntekijä Pekka Strengin elämästä. Sisältäni portin löysin –kappaleestaan tunnettu Streng opiskeli Paukkulassa nuoriso-ohjaajaksi 1960-luvulla. H.O.T-Rockissa esiintyvät Baltix, Las Vegas, Vehkala plays Peitsamo, Austin Resolution ja Hiljaisten Miesten Laakso.

  Lue lisää PaukkulaFestistä ja katso kuvat.

 • Voita vitosella viisisataa -kampanja

  Kesäkadun järjestäjien eräänä tavoitteena on saada asiakkaat ohjattua entistä enemmän käyttämään keskustan palveluita ja tekemään ostoksia. Tätä varten toteutettiin jokaisena Kesäkatu-perjantaina ja sitä seuraavana lauantaina 5/500 –kampanja, joka tarkoitti sitä, että tehdessään vähintään viidellä eurolla ostoksia tms., sai asiakas etukupongin, jolla voi saada 500 euron lahjakortin. Kesän aikana jaettiin 4 kappaletta 500 euron lahjakorttia, yhteensä 2000€. Lahjakortti osoitettiin kampanjassa mukana oleviin liikkeisiin, joita oli 90 kappaletta.

  Lue lisää 5/500-kampanjasta.

 • Jättikirppis täyttää Mikkelin torin

  Event Production Finland Oy on vastannut suosittujen Jättikirppis-tapahtumien järjestämisestä kesästä 2013 alkaen. Uusi tuottajataho on tuonut uutta potkua ja vetovoimaa Jättikirppis-tapahtumien järjestämiseen ja se on näkynyt lisääntyneenä myyjä- ja asiakasmääränä. Tapahtumien määrää on hieman vähennetty ja niihin on tuotu lisää sisältöä. Myös Jättikirppisten markkinointia on lisätty ja mm. sosiaalista mediaa on hyödynnetty aikaisempaa enemmän. Touko-, kesä- ja elokuussa Jättikirppis järjestetään noin joka toinen viikko. Heinäkuussa Mikkelin tori täyttyy Jättikirppiksestä jokaisena sunnuntaina.

  Lue lisää Jättikirppiksestä ja katso kirppiskuvia.

 • Naisvuorella yöleffoja elokuussa

  Mikkelin Naisvuoren kesäteatterissa esitettiin elokuun viikonloppuina ulkoilmaelokuvina niin sanottu Markku Pölösen maaseututrilogia.  Elokuun pimenevissä illoissa esitettiin elokuvat Onnen maa, Kivenpyörittäjän kylä ja Kuningasjätkä. Ulkoilmaelokuvat keräsivät noin 600 katselijaa Naisvuoren katettuun kesäteatteriin. Markku Pölönen itse piti ulkoilmanäytösten ideasta ja myös yleisö toivoi näytöksille jatkoa tulevina kesinä. Naisvuoren Yöleffojen yhtenä yhteistyökumppanina oli maukkaasta ruoastaan tunnettu Puoti & Bistro Vilee, joka tarjoili Kuningasjätkä-illallisen ennen elokuvaa.

  Lue lisää Naisvuoren Yöleffoista ja katso kuvia.

 • Suomirockin keikkajulisteet yritysten ikkunoihin

  Suomirockin keikkajulistenäyttely vei näyttelykonseptin uudelle tasolle. Näyttely koostui juvalaisen keikkajärjestäjä Vesa Kontiaisen neljän vuosikymmenen aikana kerätyn laajan kokoelman muistorikkaimmista suomirockin hetkistä. 29 julisteen näyttely oli nähtävillä Mikkelin Hallituskadun ja Porrassalmenkadun liikkeiden näyteikkunoissa, joissa niitä pystyi käydä ihailemassa vuorokauden ympäri. Julisteisiin liittyvät Kontiaisen kertomat tarinat pystyi kuuntelemaan älypuhelimilla luettavien QR-koodien avulla heti paikan päällä, tai Kesäkadun nettisivujen kautta. Näyttely toteutettiin osana Kampusfestaria.

  Katsele näyttelyn julisteet ja kuuntele tarinat.

 • Kauppakeskus Stellan Tähtikartta

  Kauppakeskus Stellan yksivuotisjuhlien kunniaksi EPF Oy toteutti kauppakeskussuunnistuksen joka vei asiakkaat tutustumaan kauppakeskuksen liikkeiden synttäritarjouksiin. Kauppakeskussuunnistukseen pystyi osallistumaan perinteisen painetun tähtikartan avulla tai vaihtoehtoisesti suunnistaa älypuhelimen ja QR-koodien avulla. Koodin avulla kameralla ja verkkoyhteydellä varustettu päätelaite, esim. puhelin tai tabletti, ohjautuu helposti haluttuun verkko-osoitteeseen, tässä tapauksessa kauppakeskuksen synttäritarjouksiin.

  Tutustu QR-koodeilla toteutettuun kauppakeskussuunnistukseen.

 • Mikonkadun Joulumarkkinat

  Maailmalla hyväksi havaittua konseptia on kokeiltu muutaman joulun alla myös Mikkelissä. Mikonkadun Joulumarkkinoilla vietiin perinteiset joulumyyjäiset uuteen ympäristöön, ravintolaan ja terassille. Paikallisten käsintekijöiden, suunnittelijoiden ja taiteilijoiden tuotteisiin oli mahdollisus tutustua viihtyisässä ravintolaympäristössä, tehdä jouluostoksia ja samalla nauttia vaikka lasillinen viiniä, glögiä ja lounastaa live-musiikkia kuunnellen. Viikkoa ennen joulua on niin paikallisilla asukkailla, ostosmatkalaisilla kuin turisteillakin mahdollisus osallistua tapahtumaan, joka yhdistää käsitöitä, taidetta, musiikkia, maukasta ruokaa ja juomaa. Yhteistyökumppaneiksi EPF Oy löysi hotelli Cumuluksen, ravintola Huviretken ja Irish Pub Parnell´sin.

  Katso kuvia Mikonkadun Joulumarkkinoilta.

 • Saimaa Blues – sinisiä säveliä Saimaan rannalla

  Saimaa Blues –festivaali on nelipäiväinen rytmimusiikin tapahtuma Mikkelissä, joka tarjoaa eturivin artistien sinisiä säveliä ja mielenkiintoisia oheistapahtumia pääsiäisenä Saimaan rannalla. Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2012. Festivaalin päätapahtumapaikat ovat legendaarinen Pub Päämaja ja Naisvuoritalo, joka tunnetaan yhtenä itäisen Suomen parhaista livekeikkapaikoista. Festivaalin osatapahtumat levittäytyvät myös hieman epätavallisempiin ympäristöihin, ja konsertteja on kuultu niin keskussairaalassa kuin vankilassakin. Tapahtuman pääjärjestäjinä ovat Naisvuoritalo, Pub Päämaja ja Mikkelin ammattikorkeakoulu. Event Production Finland Oy rooli on ollut käynnistää Saimaa Blues -festivaali ja etsiä siihen sopivat toimijat.

  Lue lisää Saimaa Bluesista ja katso kuvia festareilta

 • Kesäkatu aina kuun viimeisenä perjantaina

  Mikkelin upea keskusta ja torialue muuttuvat touko-elokuun viimeisenä perjantaina Kesäkaduksi. Hallituskatu ja tori lähiympäristöineen on itäisen Suomen kuumimmaksi tapaamis-, tapahtuma- ja kauppapaikka, jossa on tarjontaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Vuodesta 2012 järjestetty tapahtumasarja on kerännyt kesäisin noin 20 000 ihmistä viettämään perjantai-iltaa kaupungin keskustaan. Tapahtumien ohjelma on ns. lähiohjelmaa, eli esiintyjät tulevat pääsääntöisesti Mikkelin seudulta. Mukana on myös ”Kaupungin kyselytunti”, jossa kuntalaiset tapaavat virkamiehiä eri teemoihin liittyen. Kesäkatujen erityisenä tavoitteena on myös virkistää perjantai-illan kauppaa ja palveluiden käyttöä.

  Lue lisää Mikkelin Kesäkadusta ja katso kuvat.