The location could not be found.
[+]

Kesän viimeinen Kesäkatu perjantaina

30.08.2018

Tämän kesän viimeinen Kesäkatu-tapahtuma valtaa torin ja kävelykadun perjantaina 31.8. Hallituskadulla on luvassa monipuolista musiikkia, tanssia ja teatteria. Kaupungin kyselytunnin aiheena on Sodan ja Rauhan keskus Muisti. Perinteiseen tapaan nähdään kesän viimeisessä tapahtumassa myös korkkarijuoksua. Tapahtumassa paljastetaan myös Vuoden positiivisin mikkeliläinen. Kello 17 alkavaan koko perheen tapahtumaan on vapaa pääsy.

Yksi perjantain Kesäkadun kiinnostavimmista ohjelmanumeroista tulee olemaan korkkarijuoksu. Hyvänmielen hyväntekeväisyystapahtumassa mukana on kymmenkunta neljän hengen joukkuetta. Juoksu tapahtuu viestinä korkokengät jalassa. Korkkarijuoksu juostaan keskellä toria kaupungintalon ja kauppakeskus Stellan suuntaisesti. Nopeimman joukkueen lisäksi palkitaan parhaiten pukeutunut joukkue. Voittajat pääsevät ottamaan löylyt Savonlinjan saunarekassa torilla.

Osa torikauppiaista on paikalla ja osa torikahviloista on avoinna.

Mikkejuna kuljettaa tuttuun tapaan maksutta Kesäkadulla ja lähdöt ovat tasatunnein Mikkelin kirjaston pysäkiltä kello 17, 18 ja 19.

Elokuun Kesäkatu 31.8. kello 17-20. Tapahtumaan on vapaa pääsy.