Aina kuun viimeisenä perjantaina
26.5. / 30.6. / 28.7. / 25.8. / klo 17-20

  Puolipilvistä
  Tänään .. 0%
  Puolipilvistä
  Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -8ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa.
  Täysin pilvistä
  Huomenna .. 20%
  Täysin pilvistä
  Pilvistä. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa.
  Täysin pilvistä
  Keskiviikko .. 10%
  Täysin pilvistä
  Pilvistä. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli NNW ja vaihtelevaa.
  Puolipilvistä
  Torstai .. 10%
  Puolipilvistä
  Jatkuu ankaran kylmänä. Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila -11ºC. Tuuli NW ja vaihtelevaa.
  Puolipilvistä
  Perjantai .. 20%
  Puolipilvistä
  Jatkuu ankaran kylmänä. Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa.
  Pilvistä
  Lauantai .. 10%
  Pilvistä
  Jatkuu ankaran kylmänä. Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -11ºC. Tuuli NE ja vaihtelevaa.
[+]

Kesäkadulla museoajoneuvoja ja kulttuuria

26.06.2017

Kuukauden viimeinen perjantai kokoaa Mikkelin keskustaan jälleen monipuolisen tarjonnan paikalliskulttuuria ja liikuntaa. Kolmen tunnin kestoinen koko perheen tapahtuma alkaa tulevana perjantaina kello 17 Mikkelin torilla ja kävelykadulla. Kesäkatu järjestetään Mikkelin keskustassa jokaisen kesäkuukauden viimeisenä perjantaina. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja sen juontaa Viki Vänttinen.

Kesäkuun Kesäkadun monipuolinen ohjelma keskittyy ns. Hallituskadun keskusaukiolle ja torille. Kesän toisella Kesäkadulla on tarjolla muun muassa musiikkia, katusählyä, tanssinäytöksiä ja toimintaa lapsille. Kaupungin kyselytunnin aiheena on Mikkelin Rantasauna Day. Mikkelin Mobilistit esittelevät torilla Suur-Saimaan ympäriajon ajoneuvoja.

Tämänkertaisella Kesäkadulla mukana on myös museoajoneuvoja. – Edelliskesinä torille tuodut museoajoneuvot ovat vetäneet tapahtumaan erittäin paljon paikallisia ja kesäasukkaita, kertoo tapahtuman tuottaja Mikko Romo ja kehuu yhteistyötä Mikkelin Mobilistien kanssa. Mikkelin alueen harrastusliiga MAHL:in katusählycup alkaa perjantain Kesäkadulla.

Osa torikauppiaista on tapahtuman ajan paikalla ja myös osa torikahviloista on avoinna. Mikkejuna kuljettaa Kesäkadulla ja lähdöt ovat tasatunnein Mikkelin kirjaston pysäkiltä kello 17, 18 ja 19.

Kesäkatu-tapahtuma Mikkelin keskustassa kuun viimeisenä perjantaina 30.6., 28.7. ja 26.8. kello 17-20. Tapahtumiin on vapaa pääsy.