Aina kuun viimeisenä perjantaina
26.5. / 30.6. / 28.7. / 25.8. / klo 17-20

  Puolipilvistä
  Tänään .. 0%
  Puolipilvistä
  Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -8ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa.
  Täysin pilvistä
  Huomenna .. 20%
  Täysin pilvistä
  Pilvistä. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa.
  Täysin pilvistä
  Keskiviikko .. 10%
  Täysin pilvistä
  Pilvistä. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli NNW ja vaihtelevaa.
  Puolipilvistä
  Torstai .. 10%
  Puolipilvistä
  Jatkuu ankaran kylmänä. Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila -11ºC. Tuuli NW ja vaihtelevaa.
  Puolipilvistä
  Perjantai .. 20%
  Puolipilvistä
  Jatkuu ankaran kylmänä. Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa.
  Pilvistä
  Lauantai .. 10%
  Pilvistä
  Jatkuu ankaran kylmänä. Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -11ºC. Tuuli NE ja vaihtelevaa.
[+]

Kesäkatu avaa Mikkelin kesän

24.05.2017

Koko_perheen_kesakatu

Aikaisempien vuosien tapaan Kesäkatu-tapahtuma käynnistää Mikkelin vilkkaan tapahtumakesän. Kolmen tunnin kestoinen koko perheen tapahtuma alkaa tulevana perjantaina kello 17 Mikkelin torilla ja kävelykadulla. Kesäkatu järjestetään Mikkelin keskustassa jokaisen kesäkuukauden viimeisenä perjantaina. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja sen juontaa Viki Vänttinen.

Kesäkadun monipuolinen ohjelma keskittyy ns. Hallituskadun keskusaukiolle ja torille. Tapahtuman järjestäjä EPF Oy luottaa edelleen pienimuotoiseen lähiohjelmaan. Kesän ensimmäisellä Kesäkadulla on tarjolla muun muassa musiikkia, tanssinäytöksiä ja toimintaa lapsille.

Esittelypisteissä on tarjolla monenmoista sisältöä. Suomen Mielenterveysseuran Mieli-auto on täynnä mielen hyvinvoinnin kokemuksellista sisältöä ja tietoa myös siitä, miten mielelle tukea saa nopeammin, ilman lähetettä ja tarvittaessa nimettömänä. Vanha tuttu Taksi Mikkeli on nyt Let’s Go Taksi. Let’s Go Taksin esittelypisteellä pääset tutustumaan taksin toimintaan, saat lisätietoa vyöhykehinnoittelusta ja voit osallistua arvontaan. Jurassic Rockin pisteeltä voit hankkia festariliput ja tarjolla on puuhaa myös lapsille.

Baltix

Osa torikauppiaista on tapahtuman ajan paikalla ja myös osa torikahviloista on avoinna. Herkullista grilliruokaa on tarjolla muun muassa ALPO the FoodTruckista. Mikkejuna kuljettaa Kesäkadulla ja lähdöt ovat tasatunnein Mikkelin kirjaston pysäkiltä kello 17, 18 ja 19.

Kesäkatu-tapahtuma Mikkelin keskustassa kuun viimeisenä perjantaina 26.5., 30.6., 28.7. ja 26.8. kello 17-20. Tapahtumiin on vapaa pääsy.